Wiki

Ayuda y documentación / Ajuda i documentació

Eines de l'usuari

Eines del lloc


ca:faqs-preguntas-frecuentes:clp-error-372-tiempo-ejecucion-no-pudo-cargar-control-imagelist-mscomctl-ocx-imprimir-llistats-plantilla-itec

Categories TCQ FAQs - Preguntes freqüents

CLP – Error ‘372’ en temps d’execució: No s’ha pogut carregar el control ‘imageList’ de MSCOMCTL.OCX – Al imprimir llistats amb la plantilla ITeC

Aquest error és produeix per una incompatibilitat entre Windows 10 i el sistema d’impressió de les versions de TCQ anteriors a la 5.2.759, a conseqüència d’una actualització de seguretat de Windows.

Es va haver de canviar la forma en que TCQ imprimia per evitar aquesta incompatibilitat amb Windows 10 i això es va fer a partir de la revisió 759 de la versió 5.2 de TCQ.

  • Si teniu contracte de manteniment o subscripció en vigor: podeu instal·lar la versió actual de TCQ, que ja té incorporat aquest canvi. La podeu descarregar des de la pàgina de descàrrega de TCQ.
  • Si no teniu contracte de manteniment o subscripció en vigor i teniu la versió 5.2 de TCQ però una revisió anterior a la 759: podeu descarregar la revisió 762 (que inclou el canvi al sistema d’impressió de TCQ) des de la pàgina de versions descatalogades de TCQ.
  • Si no teniu contracte de manteniment o subscripció en vigor i teniu una versió de TCQ anterior a la 5.2: les úniques solucions són instal·lar TCQ en un ordinador amb una versió de Windows anterior a la 10 o contractar la versió actual de TCQ des de la botiga electrònica o contactant amb el nostre Servei Comercial.

Relacionat

Altres preguntes freqüents

Categories TCQ TCQi BEDEC DicPla Llicències Varis

ca/faqs-preguntas-frecuentes/clp-error-372-tiempo-ejecucion-no-pudo-cargar-control-imagelist-mscomctl-ocx-imprimir-llistats-plantilla-itec.txt · Darrera modificació: 2024/01/22 10:53 per ffranco

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki