Wiki

Ayuda y documentación / Ajuda i documentació

Eines de l'usuari

Eines del lloc


ca:faqs-preguntas-frecuentes:como-generar-pliego-condiciones-obra

Categories TCQ FAQs - Preguntes freqüents

Com generar el plec de condicions d’una obra

Per fer-ho, seguiu aquests passos:

 1. Obriu el banc de preus de l’obra.
 2. Desplegueu el menú Informes i feu clic a l’opció Plec de condicions tècniques.
 3. Feu clic al botó Previsualitzar.
 4. El programa recopilarà els plecs individuals de totes les famílies del banc per generar un document unificat. Depenent de la mida del banc aquest procés pot trigar una estona.
 5. Apareixerà una finestra amb el plec de condicions. Des d’aquesta finestra podeu:
  • Imprimir directament el document: desplegueu el menú Fitxer i feu clic a l’opció Imprimir.
  • Exportar el document: desplegueu el menú Fitxer i feu clic a l’opció Desar com RTF.
  • Si abans d’imprimir o exportar voleu afegir una taula de continguts al document: desplegueu el menú Inserir i feu clic a l’opció Taula de continguts.

Algunes consideracions

 • Al copiar elements simples i partides d’obra des d’un banc de preus cap a una obra de TCQ, si aquests elements i partides tenen associat un plec de condicions aquest es copia automàticament.
 • Als bancs de preus desenvolupats per l’ITeC, els plecs de condicions sempre estan a les famílies d’elements, mai directament als elements simples o les partides d’obra. (Tot i que TCQ també admet aquesta possibilitat.)
 • Quan una família té associat un plec de condicions, el programa ho indica afegint «(P)» al final de la seva descripció.
 • Quan un banc de preus d’una obra té alguna família amb plec de condicions, encara que sigui només una, el programa ho indica fent aparèixer «CT» a la barra d’estat, a la cantonada inferior dreta.
 • A partir de la versió 6.0 de TCQ, si el banc de preus no té cap família amb plec de condicions, l'opció Plec i condicions tècniques del menú Informes estarà deshabilitada. D'aquesta manera, s'evita la confusió que es produïa quan es generava un document sense contingut a partir d'un banc de preus sense cap plec.
 • De forma predeterminada el plec es genera a partir de tots els elements del banc de preus, independentment de que aquests es facin servir o no al pressupost. Per generar el plec només dels elements que es fan servir al pressupost, primer cal esborrar elements i partides del banc de preus que no s’estan fent servir al pressupost.

Relacionats

Altres preguntes freqüents

Categories TCQ TCQi BEDEC DicPla Llicències Varis

ca/faqs-preguntas-frecuentes/como-generar-pliego-condiciones-obra.txt · Darrera modificació: 2024/01/22 10:57 per ffranco

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki