Wiki

Ayuda y documentación / Ajuda i documentació

Eines de l'usuari

Eines del lloc


ca:faqs-preguntas-frecuentes:que-hacer-cuando-otro-programa-interfiere-tcq

Categories TCQ FAQs - Preguntes freqüents

Què fer quan un altre programa interfereix amb el TCQ al obrir-lo o instal·lar-lo

:!: Aquesta informació es dona només amb ànim il·lustratiu i sense cap tipus de garantia. La solució que es proposa aquí està basada en la experiència del Servei de Suport Tècnic de l’ITeC amb problemes similars i en la majoria de casos ha funcionat correctament. Com que implica la manipulació de programes aliens a l’ITeC, no podem garantir que sempre se solucioni el problema amb el TCQ, ni que el funcionament del programa aliè que interfereix amb TCQ no pugui quedar afectat. No es podem fer responsables de que programes aliens a l’ITeC quedin afectats al seguir aquestes instruccions, així que abans d’aplicar-les assegureu-vos de tenir tots els medis i informació necessària per instal·lar de nou el programa que interfereix amb TCQ en cas de que calgui fer-ho.

És possible que al obrir o al instal·lar TCQ aparegui una finestra d’un altre programa que impedeix continuar amb el procés.

En la majoria dels casos es tracta d’una finestra amb el títol Windows Installer fent referència a un altre programa i indicant que necessita alguns arxius per poder continuar.

Aquest problema es pot solucionar en molts casos simplement reparant la instal·lació del programa que apareix al missatge de Windows Installer.

Seguiu aquest procediment:

  1. Quan aparegui la finestra que interfereix amb TCQ, anoteu el nom del programa.
  2. Feu clic al botó de cancel·lar fins que la finestra es tanqui.
  3. Obriu la configuració de Windows.
  4. Feu clic a l’opció Aplicacions.
  5. A la llista d’aplicacions instal·lades, busqueu el nom del programa que heu anotat al pas 1.
  6. Feu clic a sobre del programa.
  7. Si el botó Modificar està activat, feu clic a sobre i seguiu les instruccions de pantalla per Reparar la instal·lació.
  8. Si el botó Modificar no està activat, llavors feu clic a sobre del botó Desinstal·lar i seguiu les instruccions de pantalla per Reparar la instal·lació.
  9. Espereu a que acabi el procés. És possible que se us demani el CD-ROM o l’arxiu a partir del qual es va instal·lar aquest programa.
  10. Un cop enllestida la reparació, aquest programa hauria de seguir funcionant correctament i ja no hauria d’interferir amb la instal·lació o amb l’ús de TCQ.
:!: Si això no funciona, llavors podeu intentar utilitzar aquesta eina de Microsoft (informació en anglès).

Altres preguntes freqüents

Categories TCQ TCQi BEDEC DicPla Llicències Varis

ca/faqs-preguntas-frecuentes/que-hacer-cuando-otro-programa-interfiere-tcq.txt · Darrera modificació: 2024/01/22 11:05 per ffranco

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki