Eines de l'usuari

Eines del lloc


Barra lateral

Aquesta traducció és més antiga que la pàgina original i pot estar desactualitzada. Veure que ha canviat.
Traduccions d'aquesta pàgina:

Accessos ràpids


ca:tcqi:tcqi_modulos:tcqi-cer-inicio:comportamiento-cantidades-detalladas

Comportament de la certificació amb quantitats detallades

La certificació emprant quantitats detallades presenta un comportament diferent segons es realitzi en la modalitat “a origen” o “mensual”.

Si s'utilitza la modalitat “mensual”, les quantitats detallades sols es guardaran per el periode en el que s'introdueixin. Al començar un nou periode de certificació la finestra de la quantitat detallada estarà buida.

Si s'està treballant en la modalitat “a origen”, les quantitats detallades es van acumulant. És a dir, la finestra de la quantitat detallada conserva les dades que s'hi han anat entrant en els periodes de certificació anteriors.

Si una línia del seguiment té amidament detallat “a origen”, i es canvia a la modalitat “mensual”, si s'entra un amidament detallat “mensual” es perdrà l'amidament detallat “a origen” del periode actual (però no el valor de la quantitat acumulada fins el periode anterior). Evidentment es conservaran els amidaments detallats “a origen” dels periodes de certificació anterior.

I si una línia del seguiment té amidament detallat “mensual”, i es canvia a la modalitat “a origen”, si s'entra un amidament detallat “a origen” es perdrà l'amidament detallat “mensual” del periode actual. Evidentment es conservaran els amidaments detallats “mensuals” dels periodes de certificació anterior.

ca/tcqi/tcqi_modulos/tcqi-cer-inicio/comportamiento-cantidades-detalladas.txt · Darrera modificació: 2019/03/15 10:50 per acalsina