Eines de l'usuari

Eines del lloc


Barra lateral

Traduccions d'aquesta pàgina:

Accessos ràpids


ca:tcqi:tcqi_modulos:tcqi-pla-inicio:analisis-economico-progreso

Anàlisi econòmica en la fase de progrés

L'objectiu de l'anàlisi econòmica del pla de treballs, en la fase de progrés de l'obra, és calcular els costos reals de les tasques realitzades, i la previsió de certificacions des de la data d'actualització del pla fins al final de l'obra.

S'enten per previsió de certificacions l'estimació del que costarà la realització de la part d'obra que resta per executar, distribuida en els períodes de certificació.

En el moment de passar el pla a progrés, la previsió de certificacions feta en la fase de planejament queda fixada i es guarda. Aquesta previsió s'utilitzarà, durant la fase de progrés, com a referència i per comparar amb les successives previsions de certificació que s'aniran obtenint en les actualitzacions del pla de treballs.

Un cop feta l'actualització de les dades temporals del pla per a una data determinada, a la qual s'anomena data d'actualització, i haver-se realitzat l'anàlisi temporal per aquesta data sense errors, es pot ja executar l'anàlisi econòmica.

ca/tcqi/tcqi_modulos/tcqi-pla-inicio/analisis-economico-progreso.txt · Darrera modificació: 2019/01/28 11:47 per acalsina