Eines de l'usuari

Eines del lloc


Barra lateral

Aquesta traducció és més antiga que la pàgina original i pot estar desactualitzada. Veure que ha canviat.
Traduccions d'aquesta pàgina:

Accessos ràpids


ca:tcqi:tcqi_modulos:tcqi_home:representacion_logos_modulos_tcqi

Representació gràfica de les icones dels mòduls del aplicatiu TCQi


La representació gràfica de les icones dels mòdulos del aplicatiu TCQi designa les condicions d´accés i si hi ha informació en el mòdul per l´usuari en concret, de la següent manera:

  • pre100_.jpg: la icona totalment colorejada significa que l´usuari disposa de la llicència d´accés de l´aplicatiu i que el projecte/obra conté información pel mòdul en qüestió, en aquest cas representat en TCQi-PRE.
  • : la icona totalment en gris significa que l´usuari NO disposa de la llicència d´accés de l´aplicatiu i que el projecte/obra NO conté informació pel mòdul en qüestió, en aquest cas representat en TCQi-PRE.
  • : la icona amb la primera meitat colorejada i la segona meitat en gris significa que l´usuari NO disposa de la llicència d´accés a l´aplicatiu i que el projecte/obra NO conté informació pel mòdul en qüestió, en aquest cas representat en TCQi-PRE.
  • : la icona amb la primera meitat en gris i la segona meitat colorejada significa que l´usuari NO disposa de la llicència d´accés de l´aplicatiu i que el projecte/obra conté informació pel mòdul en quëstió, en aquest cas representat en TCQi-PRE.
ca/tcqi/tcqi_modulos/tcqi_home/representacion_logos_modulos_tcqi.txt · Darrera modificació: 2019/04/16 11:01 per mduran