Wiki

Ayuda y documentación / Ajuda i documentació

Eines de l'usuari

Eines del lloc


ca:faqs-preguntas-frecuentes:con-que-programas-es-compatible-bedec-web

Categories BEDEC FAQs - Preguntes freqüents

Amb quins programes és compatible el BEDEC web

La possibilitat de copiar elements a programes de pressupostos des de bancs de preus a Internet es va afegir a la revisió de 2016 del format FIEBDC-3.

Així que, en principi, qualsevol programa de pressupostos que tingui implementat el format FIEBDC-3/2016 de forma completa hauria de poder utilitzar el BEDEC web.

:!: Important: Si utilitzeu una versió de TCQ anterior a la 5.1.650 o un programa de pressupostos que no sigui compatible amb els bancs de preus a Internet, la Utilitat Favorits us permet fer servir de forma indirecte el Banc BEDEC web.

A la taula següent s'indiquen els programes de pressupostos compatibles dels que tenim constància:

Programa de pressupostos Compatible des de la versió Notes
- 1
5.1.650
Arquímedes 2018.i
Presto 2018.4
ARQ+CC 2021 (10.0.4.0)
Premeti 2022 SP2
Construbit Presupuestos y mediciones 4.7.3.0
Gest 13.2.7 2
MPwin 3.3.0.8 3
SQL Obras ¿? 4

Notes:

  1. En el cas de TCQi, el banc BEDEC web està integrat directament en l'aplicació. TCQi és una aplicació web, així que l'usuari sempre accedeix a, i fa servir, la seva última versió.
  2. No hem comprovat directament la compatibilitat d'aquest programa de pressupostos amb el Banc BEDEC web. Aquesta informació es basa únicament en l'indicat a la página web de l'empresa desenvolupadora d'aquest programa.
  3. No hem comprovat directament la compatibilitat d'aquest programa de pressupostos amb el Banc BEDEC web. Aquesta informació es basa únicament en l'indicat a la página web de l'empresa desenvolupadora d'aquest programa.
  4. No hem comprovat directament la compatibilitat d'aquest programa de pressupostos amb el Banc BEDEC web, ni tampoc sabem exactament des de quina versió és compatible. Aquesta informació es basa únicament en l'indicat a la página web de l'empresa desenvolupadora d'aquest programa.

Altres preguntes freqüents

Categories TCQ TCQi BEDEC DicPla Llicències Varis

ca/faqs-preguntas-frecuentes/con-que-programas-es-compatible-bedec-web.txt · Darrera modificació: 2024/01/22 10:59 per ffranco

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki