Wiki

Ayuda y documentación / Ajuda i documentació

Eines de l'usuari

Eines del lloc


ca:faqs-preguntas-frecuentes:sistemas-operativos-compatible-banco-bedec-web

Categories BEDEC FAQs - Preguntes freqüents

Amb quins sistemes operatius és compatible el banc BEDEC web

El banc BEDEC web és una aplicació web al núvol, així que és completament independent del sistema operatiu.

La compatibilitat en aquest cas no depen del sistema operatiu ni del dispositiu fet servir per accedir al banc BEDEC web, sinó del navegador web.

Així doncs, el banc BEDEC web es pot fer servir des de un ordinador personal amb Windows o Linux, des de un ordinador Mac d’Apple amb macOS, des de una tablet Android o des de un iPad, des de un telèfon mòbil intel·ligent amb Android o iOS, etc., amb la única condició de poder instal·lar en aquests dispositius algun dels navegadors web compatibles.

En aquest article podeu consultar els navegadors web que són compatibles amb el banc BEDEC web.

Per poder arrossegar elements des de el banc BEDEC web cap a un programa de pressupostos, cal que aquest tingui implementat el format FIEBDC-3/2016.

En aquest article podeu consultar els programes que que són compatibles amb el banc BEDEC web i, per tant, es poden arrossegar elements cap a ells.

Per fer operacions d’adaptació, actualització, comparació, etc. de preus i altres dades entre els pressupostos i bancs de preus locals que tingueu al vostre ordinador i el banc BEDEC web cal fer servir la Utilitat Adapta Web.


Relacionat

Altres preguntes freqüents

Categories TCQ TCQi BEDEC DicPla Llicències Varis

ca/faqs-preguntas-frecuentes/sistemas-operativos-compatible-banco-bedec-web.txt · Darrera modificació: 2024/01/22 11:05 per ffranco

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki