Wiki

Ayuda y documentación / Ajuda i documentació

Eines de l'usuari

Eines del lloc


ca:faqs-preguntas-frecuentes:como-obtener-archivos-registro-licencias-tcq-desde-version-6-0

Categories TCQ FAQs - Preguntas frecuentes

Com obtenir els arxius de registre de llicències de TCQ des de la versió 6.0

TCQ guarda informació sobre l'ús de la llicència en diversos arxius de registre. En el cas de tenir problemes, la informació continguda en aquests arxius pot resultar d'utilitat per al Servei de suport tècnic.

:!: Important: Abans de seguir aquestes instruccions, si teniu una revisió de TCQ 6.0 inferior a la 71 (Com saber quina versió de TCQ està instal·lada), descarregueu i instal·leu la revisió actual de TCQ des de la seva pàgina de descàrrega.
Si el Servei de suport tècnic us ha sol·licitat l'arxiu de registre per a localitzar algun problema d'ús de les llicències, obriu TCQ i repetiu els passos necessaris per a provocar l'error. D'aquesta manera es crearà un nou arxiu de registre en el qual quedarà gravada la informació necessària.

S'indiquen a continuació els passos necessaris per a obtenir i enviar aquest arxiu al Servei de suport tècnic:

  1. Accediu fins a aquesta ruta: C:\Usuaris\CARPETA-DEL-VOSTRE-USUARI\AppData\Roaming\ITeC\TCQ
  2. Localitzeu l'arxiu amb el nom logUACX.txt. La X correspon al número de mes actual. Així, per exemple, al juliol el nom de l'arxiu seria logUAC7.txt
  3. Envieu aquest arxiu al Servei de suport tècnic. Podeu fer-ho des del formulari de contacte.

Algunes consideracions:

  • El nom de la CARPETA-DEL-VOSTRE-USUARI normalment correspon amb l'usuari que indiqueu en iniciar sessió en Windows. Si no sabeu quin és, una manera d'obtenir-ho és prémer en el teclat la tecles Ctrl + Alt + Supr, a continuació fer clic en Administrador de tasques, seleccionar la pestanya Usuaris i en ella podeu veure el nom d'usuari.
  • Algunes de les carpetes de la ruta indicada poden estar ocultes i en aquest cas no les veureu. Haureu de configurar Windows perquè mostri els elements ocults.

Relacionat

Altres preguntes freqüents

Categories TCQ TCQi BEDEC DicPla Llicències Varis

ca/faqs-preguntas-frecuentes/como-obtener-archivos-registro-licencias-tcq-desde-version-6-0.txt · Darrera modificació: 2024/04/25 13:12 per ffranco

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki